Wandelen, fietsen en lekker eten

Wandelen, fietsen en lekker eten.

Vanuit La Tourelle en Colombotte is het erg mooi wandelen en fietsen. De door Mirjam tijdens haar wandelingen met de honden uitgezette wandelroutes zijn een perfect startpunt om deze mooie omgeving te verkennen en uitgebreid te leren kennen. De uitgewerkte routes liggen compleet met gedetailleerde kaarten voor je klaar. Ook voor fietsers zijn er mooie uitgestippelde routes.
Tim verzorgt het uitstekende diner.

Vijftig Tinten Groen

Het zou een zeer toepasselijke titel zijn voor een boek over de Haute-Saône. Vanuit La Tourelle en in de nabije omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen is er van alles te ontdekken. Uitgestrekte loofbossen, rustige boerendorpjes, prachtige uitzichten, vogels, vlinders, orchideeën …

Wandelen en fietsen in Frankrijk, een avontuur!

Het is geen toeristisch gebied en je komt onderweg dus weinig tot geen horeca tegen. Het is daarom mogelijk om een goed gevuld lunchpakket bij ons te bestellen.

Terug van een dag wandelen of fietsen kun op het terras of in de tuin onder het genot van een glas goede wijn of een lekker speciaal biertje bijkomen van de tocht.

’s avonds samen met de andere gasten genieten van het heerlijke eten aan de Table d’Hôtes

Locatie: La Tourelle – Colombotte
Wandelen, fietsen en lekker eten

Colombotte is een klein dorpje in noord-oost Frankrijk.chambres d’hôtes Frankrijk
Gelegen in de regio de Haute-Saône, tussen de Vogezen en de Jura. Vanaf Utrecht is het slechts zes uur rijden.

Boven in het dorpje Colombotte staat Chambres d’Hôtes La Tourelle, een eeuwenoude boerderij, sfeervol verbouwd tot een Bed and Breakfast met comfortabele kamers. Aan de ‘Table d’Hôtes’ kun je samen met de andere gasten genieten van heerlijke maaltijden.
Daarnaast hebben we een kleine gîte (een vakantieappartement) en een apart gelegen vakantiewoning.

Website: Klik hier om naar de website te gaan
Woonplaats: Colombotte
Regio: Franche-Comté
Departement: 70 Haute-Saône