La Creuse is Reuze standplaats-wandelweek

Wandel je graag in groepsverband en ben je op zoek naar een plek om samen te genieten van de natuur en óók van een culinaire verwennerij?

Villa Vallière biedt jullie de mogelijkheid om met je eigen wandelclub, vereniging of vriendengroep te komen wandelen in een prachtige omgeving Er is geen massatoerisme en er zijn geen vervuilende industrieën in la Creuse. Door de mooie natuur is het bij uitstek geschikt is voor mensen die van een rustige en gemoedelijke omgeving houden.
Het landschap met de lieflijke heuvels, doorsneden door rivieren, vennen en beekjes. Langs de paden zie je oude eiken, wilde fruit- en kastanjebomen, houtwallen, meren en meertjes. Het departement wordt niet voor niets het land van de duizend en één meren genoemd. De weilanden zijn gedecoreerd met het bruin en wit van de Limousine en Charolais koeien.
Hier bent je op de goede plek als je wilt genieten van rust en ruimte in combinatie met prachtige natuur.
Maar natuurlijk kun je ook de schilderachtige dorpen en stadjes in de omgeving van Vallière bezoeken, waar het (soms) lijkt of de tijd heeft stilgestaan.

Voor liefhebbers van:
* wandelen in een mooie en diverse natuur
* nog oorspronkelijke en niet toeristische departement Creuse (hartje Frankrijk)
* onthaasten vanaf het moment dat je Villa Vallière bereikt
* culinaire verrassingen van de Chef met een goed glas wijn
* gezelligheid tijdens de gezamenlijke Table d’Hôtes-maaltijden

Voor meer Info: http://villavalliere.com/nl/aanbiedingen/wandelgroepen

Locatie: Villa Vallière Chambres & Table d’Hôtes in la Creuse
La Creuse is Reuze standplaats-wandelweek

Chambres & Table d’Hôtes Villa Vallière ligt in ‘la Creuse’ (Nouvelle-Aquitaine).
Hier is het heerlijk thuiskomen na een dag wandelen in de rustgevende groene omgeving. Het regionale natuurpark ‘plateau de Millevaches’ biedt prachtige bossen, uitgestrekte weides, beekjes en meren. Een mogelijke verrassing tijdens een wandeling … je pad zou zomaar gekruist kunnen worden door één of meerdere reeën of ander wild!

Website: Klik hier om naar de website te gaan
Woonplaats: Vallière
Regio: Limousin
Departement: 23 Creuse