Wandelen in de Charente Limousine

De Charente Limousine heeft veel te bieden. Op 10 min. van onze boerderij vind je prachtige stuwmeren met mooie stranden. Het is een heerlijke wandel-en fietsgebied. En er zijn ook veel Romaanse kerkjes en leuke stadjes om te ontdekken.

Locatie: Le Douvet
Wandelen in de Charente Limousine

Vanuit onze boerderij Le Douvet zijn vele lange en korte wandelingen mogelijk. De GR48 komt langs Suris, ons dorpje op nog geen 1,5 km. De streek Charente Limousine is rijk aan wandel- en fietsroutes en kleine stille weggetjes die door een vriendelijk glooiend landschap slingeren. We hebben veel kaarten en routebeschrijvingen voor onze gasten en helpen je graag op weg.

Het is een heerlijk rustig gebied met twee mooie stuwmeren op loopafstand, waar het zomers ook goed toeven is. Kom tot rust en laat je verwennen. Stippel je eigen route uit bij een stevig boerenontbijt, neem een lunchpakket mee en schuif ’s avonds, na een mooie wandeling aan aan onze table d’hôte.

We kunnen je ook brengen naar een ander beginpunt waarna je zelf je weg terugvindt naar Le Douvet. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Website: Klik hier om naar de website te gaan
Woonplaats: Terres de Haute Charente
Regio: Poitou-Charentes
Departement: 16 Charente