2 dagen wandelen in de Haute Saône

Twee dagen wandelen vanuit Bed en Breakfast A-Rigaud in de prachtige, heuvelachtige omgeving van de Haute Saône.
De afwisseling in het landschap, met vergezichten, kleurrijke akkers, bossen met veel wild maken elke wandeling tot een plezier. Vanuit onze locatie hebben we diverse wandelingen uitgezet, maar je kunt ook kiezen uit een ruime keuze aan bestaande wandelingen in de regio.
’s Morgens aan de ontbijttafel maak je je eigen lunchpakket klaar en ’s avonds maken wij een heerlijk diner met een goed glas wijn. Ontspannen en inspannen in een schone omgeving, echte stilte en ’s avonds genieten van de de zonsondergang en spectaculaire sterrenhemel.

Locatie: A-Rigaud
2 dagen wandelen in de Haute Saône

Heerlijk verzorgd worden door de eigenaren Jenny en Eric Horstman van deze schitterend gelegen Bed en Breakfast in de Franche Comte.

A-Rigaud is een oude verbouwde boerderij met 3 gastenkamers en een inpandig 2-persoons- appartement. Ook een minicamping is beschikbaar voor maximaal 6 tenten of caravans.
We eten met zoveel mogelijk producten uit eigen, biologisch opgezette moestuin en in de omgeving bij lokale producenten ingekochte biologische producten.
De omgeving is nog authentiek en bestaat voornamelijk uit bossen en uitgestrekte, kleurrijke landbouwvelden. Cultuur en historie genoeg in deze nog rustige noordoostelijk gelegen streek.

Website: Klik hier om naar de website te gaan
Woonplaats: Bourguignon lès Morey
Regio: Franche-Comté
Departement: 70 Haute-Saône