Trektocht Crête des Vosges – 100 km over de GR5 in de Vogezen en Elzas

Dit langeafstands wandelpad loopt van Maastricht via de Ardennen, Vogezen, Jura en Alpen naar Nice aan de Middellandse Zee en is al door velen belopen, bejubeld en beschreven.
Tijdens onze Trektocht Crête des Vosges – GR5 volgt u bijna 100 km van het traject dat vlakbij Le Verger door de Hoge Vogezen loopt.
We hebben het gedeelte tussen het Gazon du Faing (halverwege het dorp Le Bonhomme en de Col de la Schlucht) en de Ballon d’Alsace ‘eruit geknipt’ en met enkele aanloopdagen in een 9-daagse trektocht verwerkt met als beginpunt Le Verger.
De laatste wandeldag eindigt u aan de voet van de Ballon d’Alsace in St.Maurice-sur-Moselle vanwaar u met een transfer terugkeert naar Le Verger.

Locatie: Le Verger – Gîtes, Chambres d’Hôtes en Wandelvakanties in de Vogezen
Trektocht Crête des Vosges - 100 km over de GR5 in de Vogezen en Elzas

In de uitlopers van het Vogezengebergte ligt op 420m hoogte in een zonnig dal ‘Le Verger’. In deze voormalige typisch Vosgiënne boerderij uit 1839 zijn 3 comfortabele gîtes (vakantiehuizen) en 3 ruime gastenkamers en rondom het huis is een grote tuin met vijvers. Vanuit deze mooie plek wandelt u naar de bergkam van het Vogezengebergte om te genieten van de prachtige uitzichten.Geef hier een korte omschrijving van je locatie van maximaal 75 woorden / 450 tekens (incl spaties). Maak je tekst eerst in een tekstverwerker om dit aantal te controleren. Gebruik geen lege regels tussen de tekst.
Omschrijving van je wandelvakantie komt in het betreffende formulier

Website: Klik hier om naar de website te gaan
Woonplaats: Taintrux
Regio: Lorraine
Departement: 88 Vosges