5- tot 8-daags standplaatsarrangement vanuit een vakantiewoning in de Vogezen

Le Verger Wandelvakanties is een kleinschalige wandelorganisatie met een aantrekkelijk standplaats wandelarrangement voor de individuele wandelaars. U verblijft in een comfortabele gîte zodat u behalve een slaapkamer ook de beschikking heeft over een huiskamer en keuken.
Dagelijks loopt u, na een uitgebreid ontbijt en met een lunchpakket in de rugzak, één van de prachtige wandelroutes die u over goed begaanbare paden door afwisselende landschappen en door karakteristieke dorpjes leiden.
Er is een ruime keus van wandelingen van 10 tot 27 km die met een goede conditie zonder problemen te lopen zijn en na afloop kunt u genieten van de grote tuin en een heerlijk diner.

Locatie: Le Verger – Gîtes, Chambres d’Hôtes en Wandelvakanties in de Vogezen
5- tot 8-daags standplaatsarrangement vanuit een vakantiewoning in de Vogezen

In de uitlopers van het Vogezengebergte ligt in een zonnig dal ‘Le Verger’. In deze voormalige typisch Vosgiënne boerderij uit 1839 zijn 3 comfortabele gîtes (vakantiehuizen) en 3 ruime gastenkamers en rondom het huis is een grote tuin met vijvers.
In onze sfeervolle ‘salle à manger’ ontbijt en dineert u samen met de andere gasten aan de grote eettafel. Het diner is een 3 gangenmenu met meestal een mediterraans tintje, elke dag vers bereidt.

Website: Klik hier om naar de website te gaan
Woonplaats: Taintrux
Regio: Lorraine
Departement: 88 Vosges