2in1 – 6 Nachten – 2 chambres dhotes – Monts du Cantal – Auvergne

Vier Nederlanders ontdekken de Cantal

Le Château de Prat Niau
Tjeert en Annemiek wonen in het vier eeuwen oude Le Château de Prat Niau, dat inmiddels gerestaureerd is en sfeervol ingericht met zes gastenkamers en een gîte d’étape. Le Château de Prat Niau ligt aan de rivier La Jordanne, beschut in de rust van de vallei. Het is omgeven door kleurrijke weiden.

‘Le Clou’ Bergpension
Jan en Trijnie wonen op 1.100 meter hoogte op de flank van de l’Elancèze, in de robuuste tweehonderd jaar oude bergboerderij ‘Le Clou’ met vijf gastenkamers, een chalet en enkele kampeerplaatsen. Bergpension ‘Le Clou’ en de stilte en het uitzicht over de vallei van de Cère zijn indrukwekkend.

Arrangement
U begint in ‘Le Clou’ Bergpension, waar u ’s avonds voor het diner verwacht wordt. Met een rugzak vol wandeltips bent u hier drie dagen te gast. De vierde dag kunt u, als u beschikt over een goede conditie en wandelervaring, de tocht lopen die onze pensions met elkaar verbindt. Als houvast geven wij een beschrijving en routekaart mee. De afstand is circa 16 kilometer met een stijging van ongeveer 700 meter en een wandeltijd van 7 uur. Wij zorgen ervoor dat uw bagage en auto vervoerd wordt naar Le Château de Prat Niau, zodat u volop kunt genieten van deze wandeling. De volgende drie dagen zijn eveneens naar eigen wens in te delen. Ook in deze omgeving zijn prachtige wandelingen te maken. Natuurlijk kunt u ook een dag rust nemen of een van de stadjes in de omgeving bezoeken.

Prijzen standplaatsreis individueel
VCO 4 ‘Twee in één vakantie’
7 dagen standplaatsreis individueel Euro 365,00

Locatie: Le Clou
2in1 - 6 Nachten - 2 chambres dhotes - Monts du Cantal - Auvergne

Chambres D’hotes Le Clou ligt prachtig gelegen op 1100 meter in de Monts du Cantal in de Auvergne. Op 6KM boven Thiezac een prachtig uitzicht richting de Plomb du Cantal. Het huis stamt van 1806 en is al ruim 25 jaar een begrip binnen de wandel wereld. De mooiste wandelingn kunt u direct starten vanaf Le Clou, we liggen aan de GR400. Naast 5 chambres dhotes kamers hebben we ook 2 vakanties huisjes en enkele camping plekken

Website: Klik hier om naar de website te gaan
Woonplaats: Thiezac
Regio: Auvergne
Departement: 15 Cantal